Biografie


Ik ben geboren in Roeselare in 1971 (voor wie in astrologie gelooft: ik ben een onvervalste Leeuw). 
Sinds mijn huwelijk in 2004 woon ik in Lauwe (West-Vlaanderen). Ik ben de trotse papa van Lore, die op 19 juni 2008 geboren werd.

Mijn middelbare studies volgde ik aan het Klein Seminarie van Roeselare en het Sint-Jozefscollege van Izegem. Daarna volgde ik de lerarenopleiding aan Hogeschool Vives in Torhout. Sinds 1993 geef ik Nederlands in Ieper.


Mijn voornaamste hobby's zijn muziek en literatuur. Ik volgde diverse muziekopleidingen in het deeltijds kunstonderwijs en ben sinds 2002 koordirigent. Elk weekend ben ik kerkorganist in Roeselare en Rumbeke.

Aan het conservatorium van Kortrijk volgde ik de hogeregraadsopleiding Literaire Creatie, bij jeugdschrijfster Tine Mortier.  

Een lezing van Patrick Bernauw leidde tot een samenwerking met vzw De Scriptomanen. In mei 2016 verscheen mijn eerste fictieboek. 

 

Verder werk ik sinds 1999 ook mee aan handboeken Nederlands voor aso, tso en bso. Eerst bij uitgeverij 'Den Gulden Engel' en later bij uitgeverij 'Van In'. Momenteel werken we aan een gloednieuwe methode voor bso: Taalweb.